Schrijf mee met jouw idee!

31 Oktober 2017

Schrijf mee met jouw idee!

Zelfs een klein idee kan een groot strak plan worden. Daarom is er www.voorhasselt.be. Een ideeënfabriek waarop jij je beste idee voor onze stad kan lanceren. Neem eens een kijkje op dit participatieplatform en post er jouw hoogstpersoonlijke idee voor Hasselt. Moeilijk is het niet en zowat alle maatschappelijke domeinen zijn erin opgenomen. En mocht je toch nog net dat ene andere idee vinden, dan is zelfs daarvoor een aparte categorie voorzien.

WAT ZIJN JOUW TOEKOMSTPLANNEN?

Waarom lanceren Groen Hasselt en sp.a Hasselt dit platform? Wel: ze willen van jou weten wat jouw toekomstplannen zijn voor onze stad. Ze willen je mee laten beslissen over een menselijk en toekomstgericht programma voor Hasselt.

IN ALLE IDEEËN SAMEN VERBONDEN

De ideeën zijn vrij, maar in alle ideeën samen zijn we verbonden. Bestaan er verkeerde ideeën? Neen! Zullen ze daarom allemaal worden opgenomen in het verkiezingsprogramma van Rood-Groen? Ook neen. Maar elk idee op zich is waardevol en de discussie erover verdient te worden gevoerd. Een gezond gesprek kan verhelderend werken. En weer tot nieuwe ideeën leiden.

 POST JE IDEE

Post je idee - met of zonder foto, met of zonder filmpje - en deel het met anderen via Facebook of Twitter zodat mensen het kunnen liken. Misschien zal het hen overhalen om ook zelf eens naar www.voorhasselt.be te gaan. Om hun idee naar voor te brengen. 't Is maar een idee ...

SCHRIJF MEE!

Voor Groen Hasselt en sp.a Hasselt primeert inhoud op de poppetjes. De formatie is gekend (Rood-Groen, natuurlijk) en heeft zich aan het schrijven gezet. Samen met jou, de Hasselaar. Doe mee en win je prijs: de overtuigde verdediging van jouw toffe, ingenieuze, nuttige, boeiende of vernieuwende idee. Tot gauw met jouw idee op www.voorhasselt.be!