Nieuw wijkkrantje in Runkst

18 Mei 2012

Nieuw wijkkrantje in Runkst

Met dit krantje willen we zowel de Runkstenaren op de hoogte brengen van alles wat er staat te gebeuren in hun wijk, als hen zelf aan het woord laten.

INHOUD?

In het krantje staan aankondigingen van acties en projecten die in Runkst plaatsvinden. Hiernaast staan er ook artikels in over de inwoners van Runkst zelf. Zo is er de rubriek: 'Ken jij deze Runkstenaar?' Verder vind je in het krantje ook een lekker recept van een buurtbewoner en een handige huishoudelijke tip van Tante Jakke. Op de laatste bladzijden kan je alle contactgegevens vinden van de verschillende wijkactoren: de wijkinspecteurs, de gemeenschapswachten, de jongerenwerkers en de wijkwerkster.

WAAR?

In de week van 14 mei worden de krantjes verdeeld bij de verschillende handelszaken en sociale partners in Runkst. De krantjes zijn dus te vinden op de toonbank bij de bakkers, de apotheken, de kappers, de koffiezaakjes, de frituren, de scholen, ...

HOE VAAK?

Dit jaar zijn er 4 edities van 'Het krantje van Runkst' gepland. Hierna wordt het project geëvalueerd. Als we merken dat het krantje aanslaat, wordt het initiatief volgend jaar beslist verdergezet.