Ga met belgerinkel naar de winkel en win!

29 April 2016

Ga met belgerinkel naar de winkel en win!

Bij 'Met Belgerinkel naar de Winkel', de jaarlijkse actie die mensen motiveert om met de fiets of te voet te gaan shoppen, valt er dit jaar elke dag iets te winnen. Van zaterdag 30 april tot zaterdag 4 juni maak je kans op mooie prijzen.

VLAAMSE PRIJZEN

Wie van zaterdag 30 april tot zaterdag 4 juni met de fiets of te voet winkelt bij een deelnemende handelaar ontvangt een Belgerinkel-lot met een unieke code. Dat kan je registreren op www.belgerinkel.be. Zo maak je kans op één van de dagelijkse, nieuwe, mooie prijzen, uitgereikt over heel Vlaanderen. Iedere rit naar een deelnemende handelaar is dus een nieuwe kans om een prijs te winnen! De handelaars die deelnemen, herken je aan de affiche in de etalage of staan op de website van de organisatie.

KLIMAATVERANDERING TEGENGAAN

"Inwoners die zich voor hun boodschappen te voet of met de fiets verplaatsen, dragen bij aan de leefbaarheid van Hasselt", zegt schepen van Duurzaamheid Joost Venken. "Onze stad wordt hierdoor rustiger, veiliger en aangenamer om in te vertoeven. En het is ook een stapje in de goede richting om de klimaatverandering tegen te gaan."

GEMEENTELIJKE PRIJZEN

Wie niet meteen bij de gelukkige winnaars is, heeft toch nog een kans op het winnen van een unieke Minerva-fiets of een van de andere gemeentelijke prijzen (cadeaubonnen, goodiebags, ...). Het enige wat je hiervoor moet doen is je Belgerinkel-lot in de Belgerinkel-boxen te steken. Die staan op het stadhuis, de dienst Toerisme en de bibliotheek van Kuringen.

De campagne met 'Belgerinkel naar de Winkel' is een initiatief van Bond Beter Leefmilieu, Unizo en Gezinsbond.