Fractievergadering

Sep
14
14 September 2020 / 08:30 PM tot 10:30 PM

Location

't Scheep en online |
Limburgplein
1
Hasselt 3500
Belgium
Google map and directions

Event contact

Frank Vroonen

Het coronavirus maakt het ons niet gemakkelijk. We moeten afstand houden, ontmoetingen zijn niet evident, de drang om elkaar terug te zien wordt ook bij ons groter. 

Als raadsleden van Groen Hasselt,  willen graag de vinger-aan-de-pols blijven houden.  We willen de temperatuur van wat er leeft en gebeurt in onze straten en wijken goed kunnen meten. onze leden vervullen daarin een heel belangrijke rol. Ook willen we de draad terug oppikken en rechtstreeks met elkaar in gesprek kunnen gaan, zodat jullie terug mee zijn met wat er beweegt en gebeurt op de gemeenteraad van onze stad. We pikken de draad terug op.

De raadsleden van Groen Hasselt komen maandelijks samen in een fractievergadering om de gemeenteraad voor te bereiden. We willen deze vergadering terug opentrekken en toegankelijk maken voor leden die dat wensen. De agenda wordt bepaald door de punten die op de gemeenteraad geagendeerd zijn. In de varia maken we ook graag tijd om jouw vragen te beantwoorden. 

Om de vergadering werkbaar en coronaproof te houden, gaan we de vergadering hybride organiseren.  Dat betekent dat de raadsleden samenkomen in 't Scheep (vlak er voor komt de gemeenteraadscommissie al fysiek samen).  Anderen kunnen dan via een teams-meeting online deelnemen.

De eerstvolgende fractievergadering is gepland op maandag 14 september om 20u30.

Schrijf je hier in voor je online deelname.

Hopelijk zien we je snel weer terug.

Posted by on
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.